Flyttstädning Vaxholm - Till bra priser!

Flyttstädning Vaxholm

Behöver du hjälp med flyttstädning i Vaxholm rekommenderar vi att du vänder dig till en rutinerad flyttfirma.

Istället för att ta hjälp av familj och vänner har det med åren blivit mer vanligt att att anlita en flyttfirma vid packning, transport och flyttstädning. Vilket vi på Dolores Service har full förståelse för. Att flytta är överlag ett omfattande projekt som kräver ett grundligt utfört arbete.

Därför ska du välja Dolores Service i Vaxholm:

  • Vi har 14 dagars nöjd-kund-garanti på utförd flyttstädning- eventuella brister åtgärdas kostnadsfritt
  • Lång erfarenhet
  • Fokus på hög kvalitet och flexibilitet i varje uppdrag
  • Vi följer Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Vi är ansvarsförsäkrade hos IF Försäkring
  • Fönsterputsning ingår!
  • Bokar du flytthjälp och flyttstädning samtidigt erbjuder vi en timmes gratis flytthjälp om flytten överstiger fyra timmar

Ambition och noggrannhet i alla led

Eminenta resultat och nöjda kunder är ingen slump. Därför arbetar vi alltid mycket ambitiöst och noggrant i alla led för att din flytt i Vaxholm ska gå så smidigt som möjligt utan missar och fördröjningar.

Detta i kombination med en påtaglig yrkesstolthet bland våra anställda gör att vi alltid arbetar med stort engagemang i varje uppdrag, oberoende av omfattning.

Genom att överlåta ansvaret för flyttstädningen till oss kan du vara trygg med att den blir gjord enligt de aktuella riktlinjer som måste följas inom utsatt tid.

Flyttstädning Vaxholm

Boka flyttstädning med oss i Vaxholm

Tveka inte på att ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar angående våra tjänster och priser eller om du vill boka oss för flyttstädning i Vaxholm.

Slå oss gärna en signal eller fyll i kontaktformuläret här på vår hemsida så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig utefter dina önskemål.

Varmt välkommen till Dolores Service för bra flyttstädning!

Nyckelord:
Flyttstädning Vaxholm