Flyttstädning Upplands Väsby

Flyttstädning Upplands Väsby

Vid planering av flyttstädning i Upplands Väsby är det ur många aspekter ett klokt alternativ att överlåta delar av eller den fullständiga till en auktoriserad flyttfirma.

Inom Dolores Service har vi gedigen erfarenhet av allt vad flytthjälp och flyttstädning innebär. Som en flyttfirma med flera års branschvana utför vi alltid varje uppdrag med en strävan efter hög kvalitet och noggrannhet i alla led.

Varför Dolores Service för flyttstädning?

Det finns flera anledningar till att anlita oss på Dolores Service när du vill ha hjälp med flyttstädning i Upplands Väsby:

  • Vi har 14 dagars nöjd-kund-garanti på utförd flyttstädning- eventuella brister åtgärdas kostnadsfritt
  • Lång erfarenhet
  • Fokus på hög kvalitet och flexibilitet i varje uppdrag
  • Vi följer Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Vi är ansvarsförsäkrade hos IF Försäkring
  • Fönsterputsning ingår!
  • Bokar du flytthjälp och flyttstädning samtidigt erbjuder vi en timmes gratis flytthjälp om flytten överstiger fyra timmar

Vi vet precis vad som krävs för ett perfekt slutresultat som lämnar samtliga parter nöjda innan det är dags att överlåta bostaden till den nya ägaren.

Den yrkesstolthet som råder inom Dolores Service gör att vi aldrig lämnar ett uppdrag som vi inte kan stå rakryggade för. För oss är det viktigt att du som kund ska kunna lita på att du får det du förväntar dig och att du ska kunna släppa processen helt till oss.
Flyttstädning Upplands Väsby

Boka flyttstädning i Upplands Väsby

Genom åren har vi haft många nöjda kunder, varav några av dem lämnat värmande omdömen som finns att ta del av här på vår hemsida.

Är du intresserad av att anlita oss för flyttstädning i Upplands Väsby eller vill veta mer om våra tjänster, är du varmt välkommen att höra av dig. Vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov.

Nyckelord:
Flyttstädning Upplands Väsby