Flyttstädning Solna - Vi hjälper dig!

Flyttstädning Solna

När du ska boka flyttstädning i Solna är du välkommen till oss på Dolores Service– en flyttfirma med gedigen erfarenhet av allt vad flytten innebär..

Det har kommit att bli allt vanligare att anlita en flyttfirma vid flytten, istället för att kämpa för att få ihop tillräckligt många familjemedlemmar och vänner som kan hjälpa till. Vilket vi verkligen förstår.

Dels frigör det mer tid för dig att lägga på andra moment som kanske rör flytten, vilket i sin tur kommer ge dig mer energi. På så vis kan du också vara säker på att flyttstädningen utförs både rätt och noggrant enligt de aktuella riktlinjer och krav som måste uppfyllas.

Varför välja Dolores Service i Solna?

På Dolores Service vet vi precis vad som krävs för en lyckad städning. Vi arbetar alltid med flexibilitet för så effektiva och rapida processer som möjligt, utan att för den sakens skull göra avkall på kvalitén.

Skulle det mot förmodan vara så att något brister, så kan du känna dig trygg då vi alltid tillämpar en nöjd-kund-garanti i 14 dagar, där vi helt kostnadsfritt åtgärdar eventuella problem.

Andra fördelar med att anlita oss för flyttstädning i Solna:

  • Fönsterputsning ingår alltid
  • Vi har ambitiös och erfaren städpersonal– som alla arbetar under schyssta villkor
  • Vi erbjuder en timmes fri flytthjälp när du bokar både städning och flytthjälp, när flytten överstiger fyra timmar
  • Bra priser

Flyttstädning Solna

Hög ambition med vår flyttstädning

Vår ambition ligger i att alltid göra din flytt så smidig och smärtfri som möjligt, därför lämnar vi heller aldrig ett uppdrag utan att kunna stå för det.

Att vi genom åren har haft en rad nöjda kunder som går i god för vår insats med varma rekommendationer är något vi givetvis känner oss mycket stolta över. Vilket ytterligare bekräftar standarden på det arbete vi utför. Under fliken “omdömen av våra kunder” kan du ta del av några av de omdömen vi mottagit.

Välkommen till oss för flyttstädning i Solna!

Nyckelord:
Flyttstädning Solna