Flyttstädning Sollentuna

Flyttstädning Sollentuna

Planerar du flyttstädning i Sollentuna är det ett klokt alternativ att överlåta processen till en rutinerad flyttfirma. Vi på Dolores Service har gedigen erfarenhet av allt vad städ- och flytthjälp innebär och kan hjälpa dig med delar av eller den totala flytten du står inför.

Vi vet exakt vad som krävs för en godkänd flyttstädning i Sollentuna enligt aktuella riktlinjer, samt vad som lämnar den nya ägaren och mäklaren i affären belåtna.

Det får du när du anlitar Dolores Service i Sollentuna:

  • Alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti där vi åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad
  • Fri fönsterputsning när du bokar flyttstäd
  • Ett arbete utfört med noggrannhet enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • En timmes kostnadsfri flytthjälp vid bokning av både flyttstädning och flytthjälp, om flytten skulle överskrida fyra timmar

Fördelaktigt med flyttstädning i Sollentuna

Med åren har det blivit allt vanligare att anlita en professionell flyttfirma vid flyttstädning, framför att ta hjälp av familj och vänner. Och det förstår vi verkligen.

Dels frigör det mer tid för dig att lägga på andra moment som kanske rör flytten, vilket i sin tur kommer ge dig mer energi. På så vis kan du också vara säker på att städningen utförs både rätt och noggrant enligt de aktuella riktlinjer och krav som måste uppfyllas.

Flyttstädning Sollentuna

Kontakta oss för flyttstädning

Vår personal har mycket hög yrkesstolthet, vilket innebär att vi aldrig lämnar en städning som vi inte kan stå för. Att vi dessutom är pedanter och arbetar med stort engagemang, leder till slående resultat varje gång.

Vår ambition är att din flyttstädning ska gå så smidigt som möjligt. Som kvittens på ett gediget arbete har vi genom åren mottagit en rad värmande omdömen från ett brett kundregister som vi är stolta över att kunna hänvisa dig till här på hemsidan.

Varmt välkommen att kontakta oss på Dolores Service för flyttstädning i Sollentuna.

Nyckelord:
Flyttstädning Sollentuna