Flyttstädning Norrtälje

Flyttstädning Norrtälje

Behöver du hjälp med flyttstädning i Norrtälje kan vi på Dolores Service med gedigen erfarenhet, av allt vad städning och flytthjälp innebär, hjälpa dig.

Som en rutinerad flyttfirma vet vi precis vad som krävs för ett så perfekt och skinande rent resultat som möjligt, som även lämnar både mäklare och den köparen av lägenheten nöjda.

Att anlita professionell hjälp med flyttstädning i Norrtälje har med åren blivit allt mer populärt och vanligt förekommande. Vilket vi förstår! Det frigör både värdefull tid och önskvärd energi som kan läggas på annat kring flytten, samtidigt som du kan vara säker på att städningen utförs fullt korrekt och noggrant enligt aktuella riktlinjer.

Därför ska du anlita Dolores Service i Norrtälje:

  • Alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister
  • Fri fönsterputsning när du bokar flyttstäd
  • Ett arbete utfört med precision enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Erfarenhet, ambition och noggrannhet är tre väl beskrivande ord av vår personal
  • En timmes fri flytthjälp vid bokning av både flyttstädning och flytthjälp, om flytten skulle överskrida fyra timmar

Det är ingen slump

Belåtna kunder och slående resultat vet vi av erfarenhet att det aldrig är någon slump. Vi tror på att en hängiven personal i kombination med höga målsättningar och standard leder till framstående resultat varje gång.

Därför är vi högst angelägna om att alla medarbetare inom Dolores Service hos arbetar under rättvisa villkor ur alla aspekter och att företagskulturen är någon som alla ska känna att de kan stå bakom.

Boka flyttstädning i Norrtälje med oss

Viktigt är att du som kund ska känna dig trygg i att överlåta flytten i våra händer. Därför tar våra ambitiösa flyttspecialister givetvis totalt ansvar för din egendom och vår kvalitetsgaranti gäller för samtliga av våra tjänster som ingår i flyttstädning.

För vidare information om vår flyttstädning i Norrtälje, är du välkommen att ta kontakt med oss.

Nyckelord:
Flyttstädning Norrtälje