Flyttstädning Lidingö

Flyttstädning Lidingö

Om du planerar flyttstädning på Lidingö, men upplever att det är svårt att få ihop det både resursmässigt och tidsmässigt är ett bra alternativ att vända sig till en rutinerad flyttfirma.

Värdesätter också mer tid, slående resultat och effektiva processer är ett bra alternativ att vända sig till en flyttfirma och överlåta flyttstädningen till en rutinerad personal.

Ta hjälp med en viss del eller samtliga moment som flytten innefattar.

Varför du ska anlita Dolores Service på Lidingö:

  • Alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister
  • Fri fönsterputsning när du bokar flyttstäd
  • Ett arbete utfört med precision enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Ambition, erfarenhet och precision är tre väl beskrivande ord av vår personal
  • En timmes fri flytthjälp vid bokning av både flyttstädning och flytthjälp, om flytten skulle överskrida fyra timmar

Med fokus på dina behov och önskemål

Att ta hjälp med flyttstädning på Lidingö när det är dags att sälja sin bostad och flytta till nytt har blivit populärt och det finns flera anledningar till att anlita hjälp med flyttstädningen.

Dels frigör det mer tid och energi för dig att fokusera på allt annat kring din flytt, och dels kan du vara säker på att städningen blir utfört enligt de riktlinjer som finns.

Den höga yrkesstoltheten hos vår personal gör att vi aldrig lämnar en flyttstädning vi inte kan stå för – fokus är att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och att flytten flyter på så smidigt som möjligt för samtliga inblandade.

Flyttstädning Lidingö

Boka oss när du behöver flyttstädning på Lidingö

Vi är väldigt måna om att du som kund ska känna dig trygg med oss. Inom Dolores Service arbetar dedikerade flyttspecialister med lång erfarenhet inom branschen och när vi tar oss an din flytt tar vi självklart fullt ansvar för din egendom.

Om du vill boka flyttstädning på Lidingö med oss eller vill ha ytterligare information är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.

Nyckelord:
Flyttstädning Lidingö