Flyttstädning Järfälla

Flyttstädning Järfälla

Planerar du flyttstädning i Järfälla, men har svårt att få ihop det både tidsmässigt och med att hitta bekanta som kan hjälpa till? Gör det lätt för dig och överlåt flyttstädningen till oss istället.

Värdesätter du precis som oss mer tid, effektivare processer och perfekta slutresultat kan vi på Dolores Service hjälpa dig. Sedan många år tillbaka har vi erbjudit bitvis till komplett flyttstädning i Järfälla för privatpersoner.

De dedikerade flyttspecialister som arbetar inom Dolores Service har omfattande erfarenhet inom flyttstädning och tar naturligtvis fullständigt ansvar för din egendom.

Varför du ska anlita Dolores Service i Järfälla:

  • Alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister
  • Fri fönsterputsning när du bokar flyttstäd
  • Ett arbete utfört med precision enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Ambitiös och noggrann personal med lång erfarenhet
  • En timmes fri flytthjälp vid bokning av både flyttstädning och flytthjälp, om flytten skulle överskrida fyra timmar

Med dina behov som riktlinjer

En flytt är ofta omfattande och kräver nästan alltid mer tid och energi än vad man tänkt sig. Att överlåta städningen till någon annan är därför tacksamt och du kan lita på att städningen blir utförd på bästa sätt- och inom utsatt tid.

Vår ambition är att underlätta din flytt genom att ta hand om allt vad flyttstädningen innebär i Järfälla, så att du kan koncentrera dig på annat.

Det är viktigt att du känner dig trygg med att lämna över flyttstädningen i våra händer. Därför arbetar vi inte bara utifrån Mäklarsamfundets riktlinjer, utan framförallt med största hänsyn till dina unika önskemål och behov. Dessutom har du som kund alltid rätt till vår nöjdhetsgaranti, oberoende av omfattning på uppdraget.

Flyttstädning Järfälla

Kontakta oss för flyttstädning i Järfälla

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om våra tjänster kring flyttstädning i Järfälla, priser och hur vi arbetar så berättar vi gärna mer.

Nyckelord:
Flyttstädning Järfälla