Flyttstädning Haninge

Flyttstädning Haninge

Spara värdefull tid och energi mer flyttstädning i Haninge. Vi på Dolores Service driver en flyttfirma och har lång erfarenhet av allt vad flytten innebär. Vi ser till att din bostad lämnas skinande ren och redo för den nya ägaren flyttar in i.

Att en flyttstädning är mycket omfattande vet de flesta om, därför bör inget lämnas åt slumpen. Genom att överlåta städningen till ett professionellt städföretag som vet vad som krävs kan du lägga fokus på något annat som rör flytten.

När du anlitar Dolores Service i Haninge:

  • Alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister
  • Fri fönsterputsning när du bokar flyttstäd
  • Ett arbete utfört med precision enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Ambitiös och noggrann personal med lång erfarenhet
  • En timmes fri flytthjälp vid bokning av både flyttstädning och flytthjälp, om flytten skulle överskrida fyra timmar

Gott renommé inom branschen

Nöjda kunder och bra resultat är ingen slump. På Dolores Service tror vi på att en dedikerad och välmående personal i kombination med höga målsättningar och hårt arbete leder till goda resultat. Just därför är vi väldigt måna om att alla som är anställda hos oss arbetar under schyssta villkor och att den rådande företagskulturen är någon som alla inom bolaget känner att de kan stå bakom.

Det är med stolthet vi skickar ut vår personal på nya uppdrag och dagligen hjälper våra kunder mer deras flytt. Under åren har vi tillsammans byggt en stark verksamhet som har ett gott renommé inom branschen. Vi har av ett brett kundregister som lämnat många värmande recensioner som vi stolta kan hänvisa dig till att ta del av här på vår hemsida.

Flyttstädning Haninge

Kontakta oss för flyttstädning i Haninge

Är du intresserad av att veta mer om våra processer när det kommer till flyttstädning och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov och förutsättningar, är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss för ytterligare information och rådgivning.

Välkommen till oss när du behöver hjälp med flyttstädning i Haninge!