Flyttstädning Gävle

Flyttstädning Gävle

När du eftersöker billig flyttstädning i Gävle med en auktoriserad firma kan vi på Dolores Service hjälpa dig.

Vi är en flyttfirma med många års erfarenhet av flyttstädning och övrig flytthjälp för privatpersoner. Med noggranna och ambitiösa medarbetare ser vi till att genomföra en professionell städning enligt samtliga krav som lämnar dig, mäklaren och den nya köparen nöjd.

Att ta hjälp med flyttstädning i Gävle är ett klokt val sett ur flera aspekter. Dels kan du vara säker på att städningen blir korrekt utförd utan att något glöms bort eller drar ut på tiden, samtidigt som du besparar både tid och energi att lägga på annat.

En flytt är ganska omfattande som det är och då kan det vara tacksamt att överlåta städningen till erfaren personal med tydliga rutiner och strukturer.

Flyttstädning med Dolores Service i Gävle:

  • Alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister
  • Fri fönsterputsning när du bokar flyttstäd
  • Ett arbete utfört med precision enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Ambitiös och noggrann personal med lång erfarenhet
  • En timmes fri flytthjälp vid bokning av både flyttstädning och flytthjälp, om flytten skulle överskrida fyra timmar

Gott renommé inom branschen

Bra resultat är ingen slump. Vi tror på att hårt arbete, stort engagemang och välmående medarbetare leder till goda resultat som efterlämnar nöjda kunder. Därför är vi väldigt måna om att alla som är anställda på Dolores Service arbetar under rättvisa villkor och att företagskulturen är någon som alla ska kunna stå bakom.

Vi är stolta över den dedikerade personalstyrka som dagligen bemöter våra kunder och levererar slående resultat gång på gång. Med årens gång har vi tillsammans skapat ett gott renommé inom branschen och har av ett brett kundsegment fått värmande recensioner du kan ta del av här på hemsidan.

Flyttstädning Gävle

Kontakta oss för flyttstädning i Gävle

Vill du veta mer om våra processer och hur vi kan hjälpa just dig, är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för ytterligare information om vår flyttstädning.

Nyckelord:
Flyttstädning Gävle