Flyttfirma Västerås - flyttstädning & flytthjälp

Flyttstädning & flytthjälp Västerås

När du behöver hjälp med flyttstädning och flytthjälp i Västerås är det till fördel att vända sig till en auktoriserad flyttfirma.

Vi på Dolores Service har många års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med allt som rör flytten, vare sig det gäller genomgående flyttstädning och allt vad det innebär, packning eller transport.

Att ta hjälp av en flyttfirma i Västerås när du ska flytta till något nytt är av många anledningar ett bra val. På så vis sparar du massor av tid och energi – en flytt kräver ganska mycket och det går sällan enligt plan då det är mycket som dyker upp som man inte räknat med.

Genom att anlita en bra flyttfirma förebygger du risken för att glömma något viktigt under flytten då du får hjälp av en rutinerad personal som vet precis vad som krävs för att flytten ska gå så smidigt som möjligt.

Varför välja oss som din flyttfirma i Västerås?

Dolores Service är en billig flyttfirma i Västerås och det finns en rad anledningar till att välja oss när du behöver flytthjälp.

  • 14 dagars nöjd-kund-garanti gäller alltid där vi åtgärdar eventuella brister helt kostnadsfritt
  • Gedigen erfarenhet av både flytt och städ i Västerås
  • Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer
  • Vi är ansvarsförsäkrade hos IF Försäkring
  • Alltid fokus på hög kvalitet och flexibilitet
  • Bokar du flyttstäd och flytthjälp samtidigt, erbjuder vi en timmes gratis flytthjälp om flytten skulle överskrida fyra timmar
  • Fönsterputsning ingår när du bokar flyttstädning

Naturligtvis arbetar våra anställda under rekorderliga villkor, vilket i sin tur även medför en hög yrkesstolthet hos vår personalstyrka. För dig som kund innebär det ett noggrant utfört uppdrag i alla led där inte ens den värsta smutsen är ett problem. Vårt huvudfokus ligger på att du som kund ska bli nöjd, samt att din flytt blir så smidig och smärtfri som möjligt.

Fördelen med bra flyttstädning och flytthjälp

Att flytta är ett ganska stort projekt som kräver en hel del tid och energi. Att vända sig till en erfaren aktör som erbjuder flytt- och städhjälp och som kan hjälpa dig är en enorm avlastning i ett redan stort projekt.
De flesta har vänner och familj som gärna ställer hjälper till vid en flytt, men fördelen med att ta hjälp av en flyttfirma är delvis att det går snabbare, men även smidigare och genomförs mer effektivt.

flyttstädning västerås

Kontakta vår flyttfirma för hjälp i Västerås

Genom åren har vi hjälp ett brett kundregister med lyckade flyttar. Vi arbetar alltid med hög flexibilitet och anpassar processen efter just de behov som du har. Flyttstädningen utförs enligt de riktlinjer som finns, så att både mäklaren och den nya köparen lämnar affären med belåtenhet.

Kontakta oss så hjälper vid med flyttstädning och flytthjälp!

Nyckelord:
Flyttfirma Västerås | Flyttstädning Västerås | Flytthjälp Västerås