Flyttfirma Uppsala - flyttstädning & flytthjälp

Flyttstädning & flytthjälp Uppsala

Dags att flytta? Ta hjälp av en bra flyttfirma som erbjuder billig flyttstädning och flytthjälp när det är dags att flytta i Uppsala.

Med många ambitiösa medarbetare och lång erfarenhet inom branschen gör oss till ett bra val av flyttfirma i Uppsala. Genom åren har vi hjälpt många privatpersoner med allt som rör den flytt de har stått inför, från packning och transport till total städning.

En flytt kan bli ganska kostsam och krävande, därför erbjuder vi billiga priser på våra tjänster då vi inte tycker att det ska kosta alldeles för mycket att anlita bra flytthjälp.

Varför du ska välja Dolores Service:

Vi arbetar alltid flexibelt och anpassar våra tjänster helt enligt de unika behov och önskemål som du har gällande din flytt. När det kommer till flyttstädning erbjuder vi:

  • Alltid nöjd-kund-garanti i 14 dagar, vilket innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister
  • Fri fönsterputsning när du bokar flyttstäd
  • Ett arbete utfört med precision enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Ambitiös och noggrann personal med lång erfarenhet
  • En timmes fri flytthjälp vid bokning av både flyttstädning och flytthjälp, om flytten skulle överskrida fyra timmar

Utefter detta vågar vi påstå att vi kan utföra bästa möjliga flyttstäd i Uppsala till en rimlig prislapp, oavsett hur förutsättningarna ser ut och uppdragets storlek.

Flyttstädning Uppsala

En flyttfirma med gott renommé i Uppsala

Genom åren har vi på Dolores Service tagit oss an en rad uppdrag där ett brett kundregister lämnat fina omdömen om gett oss ett gott renommé inom branschen, vilket bekräftar kvaliteten i det arbete vi utför. Vi har samlat några fina recensioner från våra uppdrag som du kan ta del av under fliken “omdömen av våra under”.

Detta i kombination med dedikerade medarbetare har vi de bästa förutsättningarna för att kunna utföra en så bra flyttstädning som möjligt.

Vi är naturligtvis måna om att våra alla anställda arbetar under schyssta villkor, vilket ytterligare bidrar till en unik yrkesstolthet och slående resultat.

Professionell flytthjälp & flyttstädning

Ända sedan start har vi haft tydliga rutiner och strukturer kring städ och transport, vilket innebär att vi alltid kan arbeta snabbt och effektivt i Uppsala utan att flytten vare sig drar ut på tiden eller att något viktigt faller mellan stolarna.

Vi vet vad som krävs för en lyckad flytt och lämnar aldrig någonting åt slumpen. Med bra flytthjälp sparar du dessutom både tid och energi som du istället kan lägga på annat.

Anlita oss som flyttfirma i Uppsala

Inom Dolores Service är vi specialister när det kommer till att flytta – en bra flyttfirma i Uppsala, helt enkelt.

Om du vill veta mer om de tjänster vi erbjuder och hur vi arbetar får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer. Du når oss enklast genom att antingen ringa eller fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss för flytthjälp och flyttstädning!

Nyckelord:
Flyttstädning Uppsala | Flyttfirma Uppsala | Flytthjälp Uppsala