Flyttfirma Täby - Flyttstädning & flytthjälp

Flyttstädning & flytthjälp Täby

Eftersöker du en flyttfirma i Täby som erbjuder flyttstädning och övrig flytthjälp när det är dags att byta bostad, kan vi på Dolores Service hjälpa dig.

Med många flyttar i ryggen och en stark personalstyrka av ambitiösa medarbetare ser vi till att din flytt flyter på så smidigt som möjligt. Naturligtvis anpassar vi våra tjänster efter de behov och önskemål du har som kund.

Det finns flera fördelar med att anlita en bra flyttfirma när du ska flytta, istället för att ta hjälp av familj och vänner. Dels kan du vara trygg med att jobbet utförs av personer med erfarenhet från många tidigare uppdrag, vilket gör att risken för komplikationer och förseningar minimeras. Samt att du får tillgång till bra utrustning som effektiviserar och snabbar på hela processen.

Därför ska du välja Dolores Service:

  • Du får alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti där vi åtgärdar eventuella brister helt kostnadsfritt
  • Rimliga priser
  • Ambitiös och noggrann personal med lång erfarenhet av flyttstädning
  • Hög kvalitet där vi arbetar efter de riktlinjer som satts upp enligt Mäklarsamfundet
  • En timmes gratis flytthjälp när du bokar både flyttstädning och flytthjälp, när flytten överstiger fyra timmar
  • Fri fönsterputsning vid bokning av flyttstädning

Hög yrkesstolthet som flyttfirma i Täby

Inom Dolores Service råder en hög yrkesstolthet, vilket innebär att vi aldrig lämnar något åt slumpen och inte har några problem att ta oss an även smutsigare lokaler i Täby.

Vi vet vad slående resultat kräver. Genom åren har vi haft många nöjda kunder som gett oss fina omdömen, och några av dem kan du läsa om här på vår hemsida.

Vi är måna om att alla inom vår organisation arbetar under schyssta villkor och med tydliga rutiner och strukturer för både städ, transport och packning. Vilket har resulterat i en hög standard på väl utförda arbeten i alla led.

Vår ambition är att din flytt ska gå så smidigt som möjligt, därför arbetar vi alltid med flexibilitet. Vi tycker inte att det ska vara dyrt att anlita flytthjälp och därför erbjuder vi rimliga prislappar på våra tjänster utan att vi för den sakens skull göra avkall på kvalitén.

flyttstädning täby

Kontakta oss för flytthjälp & flyttstädning i Täby

Vi vet vad som krävs för en lyckad flytt i Täby och utför städning enligt samtliga riktlinjer som finns för att både mäklare och köpare ska bli nöjd.

För ytterligare information eller personlig rådgivning är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer om vad vi kan göra som flyttfirma och hur vi arbetar.

Slå oss gärna en signal eller fyll i kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vi kan flytthjälp och flyttstädning!

Nyckelord:
Flyttfirma Täby | Flyttstädning Täby | Flytthjälp Täby