Flyttfirma Nacka - flyttstädning & flytthjälp

Flyttstädning & flytthjälp Nacka

Att anlita en flyttfirma i Nacka för flyttstädning och flytthjälp är ett av de klokaste valen du kan göra när det är dags att byta bostad.

På Dolores Service erbjuder vi komplett service som rör din flytt och vi arbetar alltid flexibelt där det är dina behov som står i fokus.

Efter många år inom branschen vet vi precis vad som krävs för att flytten ska flyta på så smidigt som möjligt. Att flytta är en ganska omständlig process där det är mycket att tänka på och mycket som ska stämma. Därför kan det vara en god idé att anlita en bra flyttfirma som hjälper dig att se till att flytten inte drar ut på tiden och att inget viktigt glöms bort.

Därför ska du välja Dolores Service:

  • Vi har lång erfarenhet av såväl delvis som komplett flytt
  • Vi arbetar enligt Mäklarsamfundets samtliga riktlinjer
  • Vi erbjuder en timmes gratis flytthjälp när du bokar kombinationen flyttstädning och flytthjälp – om flytten överstiger fyra timmar
  • Vi är ansvarsförsäkrade hos IF Försäkring
  • Fri fönsterputs ingår vid bokning av flyttstädning
  • Som kund hos oss har du alltid 14 nöjd-kund-garanti

En flyttstädning är väldigt omfattande eftersom allting ska vara rent och snyggt när den nya ägaren till bostaden flyttar in. Inget bör lämnas åt slumpen och när du anlitar oss för flyttstädning kan du vara säker på att vi efterlämnar ett skinande rent resultat som gör både mäklare och den nya köparen nöjda.

Flyttfirma med fokus & flexibilitet – för dig i Nacka

Vi är en professionell flyttfirma som är verksamma i Nacka och Värmdö med huvudsakligt fokus ligger på att din flytt ska bli så lyckad som möjligt. För att uppnå det arbetar vi alltid med stort fokus och flexibilitet där dina behov och önskemål styr.

Givetvis erbjuder vi schyssta villkor för alla våra anställda som har hög yrkesstolthet där ingenting lämnas åt slumpen. Vi ser oss själva som pedanter, vilket du kommer märka på slutresultatet. Skulle det mot förmodan vara så att någonting ändå skulle vara bristfälligt, så åtgärdar vi det utan extra kostnad då vi alltid tillämpar nöjd-kund-garanti.

Vi har hjälpt många privatpersoner med flytt och transport i Nacka, med bra omdömen som resultat. Några av dem kan du ta del av här på vår hemsida.

flyttstädning nacka

Ta kontakt med oss för flyttstädning & flytthjälp i Nacka

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss som flyttfirma när du ska flytta och behöver komplett eller delvis flytthjälp i Nacka.

Ring eller kontakta oss genom kontaktformuläret på webben så berättar vi gärna mer om våra tjänster flyttstädning och flytthjälp. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Nyckelord:
Flyttfirma Nacka | Flytthjälp Nacka | Flyttstädning Nacka