Städning Tips – Abonnemang

Av de städtjänster som erbjuds av de företag som erbjuder städning i Stockholm är hemstädning den vanligaste förekommande tjänsten. Det är inte så oväntat med tanke på att övriga städtjänster är förknippade med en speciell händelse eller tidpunkt. En flyttstädning sker ju bara när man flyttar och fönsterputsning sker vanligtvis bara två gånger per år. Men hemstädning kan jämföras med en vanlig veckostädning och blir därmed något som utförs frekvent. Det betyder att de flesta företag som erbjuder städhjälp i Stockholm också har stort fokus på just denna tjänst. Inte sällan erbjuds detta i

Några fördelar med att välja denna form är:

Priset
Då städföretaget lättare kan planera in städtillfällena och även slipper ge ut offerter och annan administration kan de erbjuda ett lägre pris. En del företag ger exempelvis 10kr rabatt per timme om man köper dessa abonnemang istället för att boka gång efter gång. Det kan låta lite men med tanke på att en städning tar några timmar och att den genomförs en gång i veckan så blir besparingen stor per år.

– Garanterad samma tid
Genom att boka städning i abonnemang behöver man aldrig oroa sig för att det ska finnas lediga tider hos städföretaget. Kunden har städning exakt samma tid varje vecka och man behöver inte bry sig mer än att njuta av ett välstädat hem när man kommer hem från jobbet.

– Samma företag ger kontinuitet
Att ha regelbunden städning gör att man är säker på att få städning från samma företag hela tiden. Det i sin tur bygger upp en relation mellan städföretaget och kunden vilket gör at företaget allt tydligare kan tillgodose kundens önskemål.

Att anlita ett företag för regelbunden städning i Stockholm är alltså en fördel ur fler perspektiv. Men titta på avtalen – de skiljer sig på en rad punkter. Bland annat uppsägningstid och utkörningskostnad.

stadning

flyttfirma, flyttfirma Stockholm, Flyttstädning, Flyttstädning Stockholm, Städning, Flytthjälp, Städning Stockholm, Hemstädning, Städfirma Stockholm, Flytthjälp Stockholm