Flyttstädning – Orten avgör delvis priset

I och med att man får göra rutavdrag på flyttstädning är det relativt billigt att anlita ett städföretag för att få hjälp med städningen efter en flytt. Men trots det lönar det sig verkligen att fokusera på flyttstädning pris då man kan spara tusenlappar på de större husen om man lägger ner tid på att jämföra men även sätta sig in i vad som avgör de olika prisnivåerna. En faktor som spelar in är ort.

Skillnad på storstad och mindre ort

I större städer är ofta priset mer pressat än i mindre städer. De som behöver flyttstädning Stockholm har ju hela stockholmsområdet med städföretag att välja mellan. Det är egentligen bara de som vill ha flyttstädning Göteborg eller Malmö som kan hitta lika stort utbud av företag. Bor man i någon storstad ska man även ta del av denna fördel. Skicka ut offertförfrågan till minst 10 olika städföretag som erbjuder flyttstädning Stockholm och jämför priserna i lugn och ro. Enklast är att fråga vänner efter städföretag som de är nöjda med och komplettera genom att söka på internet med exempelvis ”Flyttstädning Göteborg” (eller den ort som man är ute efter att få städhjälpen i).

Tack vare att man har många företag att välja mellan har man även möjlighet att hitta olika lösningar för att pressa priset. Vad man får för pris beror nämligen mycket på hur mycket man själv är beredd att göra. Ett tydligt exempel är fönsterputsning där flera företag anger flyttstädning pris utan att fönsterputsning ingår. Andra anger olika pris beroende på om man vill ha denna tjänst eller inte. Men med tanke på att man kan putsa fönster i lugn och ro innan själva flytten bär iväg är det många som gör detta själv och därmed sparar några hundra kronor. Var även noga med att enbart välja företag som erbjuder fast pris då det på ett enkelt sätt går att jämföra dessa och att man därmed inte behöver bli överraskad gällande skenande pris.

Cleaning

flyttfirma, flyttfirma Stockholm, Flyttstädning, Flyttstädning Stockholm, Städning, Flytthjälp, Städning Stockholm, Hemstädning, Städfirma Stockholm, Flytthjälp Stockholm