Flyttfirma Stockholm – Många saknar yrkestrafiktillstånd

Det finns en rad flyttfirmor Stockholm som erbjuder hjälp med flyttandet när det är dags att byta boende. En flyttfirma kan vara helt inriktad på att enbart erbjuda flytthjälp och inget annat. Samtidigt är det en hel del städföretag som erbjuder både flyttstädning och flytthjälp. En kombinationslösning som kan vara mycket attraherande för kunden. Man slipper ju anlita två företag. Men om man anlitar ett städföretag för att både städa och flytta bör man vara noga med att kontrollera att företaget har yrkestrafiktillstånd. När TV-programmet PLUS genomförde en test (våren 2015) visade det sig nämligen att flera av de städföretag de kontrollerade saknade detta tillstånd. Utan tillstånd flyttar man hemmet olagligt och därmed oförsäkrat. Det är en stor risk att försäkringsbolaget inte vill betala ut någon ersättning, vid skada, om de ser att företaget har transporterat gods trots att de inte har detta tillstånd.

Är det bäst att anlita separata företag?

Om städföretaget har yrkestrafiktillstånd finns det inte någon anledning att anlita en flyttfirma Stockholm för flytten och en städfirma för själv städningen. Då är det mer en prisfråga gällande vad som är bäst. Sök efter Flyttfirma Priser och det är tydligt att priserna skiljer rejält mellan de olika bolagen som erbjuder flytthjälp. Till viss del kan detta bero på att man erbjuder något olika tjänster. En flyttfirma Stockholm kan ha som regel att de enbart kör fram till porten och packar bilen därifrån medan en annan bär allt från lägenheten. En annan sak som kan skilja dem åt är om de tar betalt per mil som flyttlasset ska skjutsas, om de tar betalt per timme eller erbjuder ett fast pris.

Första steget är alltså att jämföra flyttfirmor Stockholm och se om de har yrkestrafiktillståndet. Därefter kan man söka efter flyttfirma priser och ställa dessa mot varandra.


Flyttfirma Stockholm

flyttfirma, flyttfirma Stockholm, Flyttstädning, Flyttstädning Stockholm, Städning, Flytthjälp, Städning Stockholm, Hemstädning, Städfirma Stockholm, Flytthjälp Stockholm